Onze Diensten

 • Keukens

  De keuken is vaak het hart van een huis. Met uiterste zorg en precisie monteren wij elke keuken naar de wens van de klant. Daar onze brede expertise zijn wij niet beperkt voor alleen de installatie maar zijn wij meestal de aangewezen partij om de complete keukenruimte aan te passen. Met minimale overlast demonteren wij de oude keuken, passen de installatietechniek aan en monteren wij de nieuwe keuken inclusief stuc- of schilderwerk.

 • Elektra

  Bij al onze werkzaamheden speelt elektra een grote rol. Deze specialisatie is voor ons essentieel en bieden hiermee de mogelijkheid om tijdens een renovatie de bestaande elektra direct aan te passen. Denk hierbij aan het vervangen van de groepenkast, toevoegen van een extra groep of nieuwe lichtpunten toevoegen.

 • Dakwerk

  Renovatie en onderhoud aan uw dak is cruciaal. Uw dak krijgt veel te verduren tijdens de seizoenen en daardoor hoort dit in topconditie te zijn om o.a. lekkages te voorkomen. Wij bieden onderhoudscontracten voor periodiek onderhoud aan uw dak, zodat uw dak in perfecte staat blijft. Ook bieden wij diverse mogelijkheden aan, zoals een dakraam of dakkapel voor meer ruimte en licht in huis.

 • Mechanische ventilatie

  Ventilatie draagt bij aan een aangenaam klimaat en zorgt er voor dat er geen ongewenste geuren of schimmels plaats vinden. Wij kunnen voor u deze installatie maken en jaarlijks onderhoud toepassen, tegelijkertijd met de onderhoud van uw CV-ketel bijvoorbeeld.

 • Centrale Verwarming

  De aanleg van vloerverwarming of een nieuwe cv-ketel is een van de belangrijkste warmtebronnen in huis. Bang dat u een lange tijd zonder warmte zit bij de vervanging van uw ketel? Geen zorgen, een nieuwe cv-ketel is al binnen 1 dag vervangen.

 • Duurzaamheid

  Denken aan het milieu en besparen? Er zijn tal van oplossingen hier voor zoals warmtepompen, zonneboilers of zonnepanelen. Zonnepanelen behalen een rendement van circa 9%. Naast  denken aan het milieu bent u dus ook financieel aan het besparen!

  MEER LEZEN

 • Badkamers

  Droomt u ook van die regendouche, luxe ligbad of is uw badkamer aan vernieuwing toe? Wij kunnen u volledig ondersteunen in het proces van concept tot de technische installatie. Voor elke ruimte kunnen wij passende oplossingen bedenken.

 • CV-ketel onderhoud

  Uw CV-ketel is één van de belangrijkste warmtebronnen in huis. Dit dient daarom in topconditie te blijven. Wilt u weten hoe dit kan?

  BEKIJK CONTRACTEN

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?